Komentáře

sobota 29. listopadu 2008

Jak se lépe orientovat ve financích a investicích

Posledních pár týdnů jsem se snažil vytvořit několik velmi jednoduchých webových stránek, které by lidem pomohly lépe se orientovat ve složitém světě financí a investic. Myslím tím především začínající a středně pokročilé investory a hráče. Navíc ty stránky sám využívám pro svoji práci. Posuďte sami, zda se mi to podařilo.

Jako začínající investor si můžete nejprve přečíst úvod do akcií a úvod do komodit. Připravuji také úvod do zlata.

V okamžiku, kdy se rozhodnete začít investovat, potřebujete si zřídit obchodní účet u makléřské firmy a při výběru vám může pomoci seznam obchodníků s cennými papíry.

Pokud se chcete lépe orientovat ve světě financí, pomohou vám stránky kam pro prachy. Zde je cca 200 odkazů na ty nejlepší a nejužitečnější finanční servery a to v Česku i v zahraničí. Navíc je vše přehledně seřazeno podle témat.

Pokud hledáte nějaké zajímavé články o akciích, podívejte se na články o investování, zde jsem vybral ty nejlepší. Můžete sem také sami přidat pár svých oblíbených.

A na závěr pár praktických seznamů:


Jak vydělat na akciích


Přidat.eu záložku

Žádné komentáře:

Abeceda podnikání a investování Akcie Akcie CZ Akcie online! AKCIE KOMODITY FOREX * Dr.Jan Hýsek Aktuální seznam pojišťoven a seznam zdravotních pojišťoven najdete na seznamu www stránek Byznys magazín tedy podnikání, investice, internet, osobní rozvoj a lidé Finance on-line! Finanční fórum Hedge fondy se snaží o absolutní výnos nezávislý na obecném ekonomickém vývoji a vývoji kapitálových trhů Hledáte investora či projekt k investování? Obojí najdete na Investoři.net How to invest in stocks for the beginner - http://www.stocks-commodities.eu/news/how-to-invest-peaks-and-valleys/ iAkcie Investování pro začátečníky Jak vydělat peníze na burze Komodity pro začátečníky Magazín pro muže Otázky a odpovědi v oblasti finance, investice, podnikání a internet Poradce Seznam www WarrenBuffett.cz - aneb jak vydělat na burze miliony Zajímáte se o to, které jsou nejlepší firmy v ČR a EU? Sledujte Top Firmy! Zprávy online! Mini Oční lékař a jeho oční poradna